Sider

torsdag den 30. juni 2016

Babybæring og den danske sommer.

Jeg håber det lige om lidt bliver sommer, med varme og solskin.
Men hvordan er det så lige det er smartest at være påklædt?





















Det kan for de forældre der bærer deres børn give mindst lige så mange udfordringer som regn og blæst.
At det er og bliver varmt, kan vi ikke gøre så meget ved, for ja det er varmt at bære rundt på sit barn, både pga den ekstra vægt, vi bærer på, men også fordi vi jo er varme som mennesker.
Der er dog nogen få fif der kan gøre det hele lidt nemmere.

Noget af det første vi som forældre kan gøre er at acceptere det er sådan det er, når vi er rolige så er vores børn rolige.

Derefter er det som det første en rigtig god ide at vælge et bæreredskab hvor der er så få lag stof over barnet som muligt. Strækvikler er rigtig gode, specielt til begyndere, men den er også varm, da der er 3 lag stof over barnet.
Et alternativ til den normale strækvikle, hvis man ikke har mod på at starte med en fastvikle, er strækviklen fra tricotslen som hedder cool. Den er lavet i et materiale der virker kølende og leder varmen fra barnet og ud. Lidt ligesom sportstøj. Du kan finde den hos mamaslife, lige her.
Ellers synes jeg, du skal bevæge dig ud i en fastvikle, de er køligere og har kun et lag stof over dig og baby. Hvis barnet er stort nok kan en bæresele eller en mai tai også være et rigtigt godt alternativ.
















Undgå middagssolen.
Hvis det på nogen måder kan lade sig gøre, så undgå at vikle ude i middagssolen. Da det nærmest uanset bæreredskab vil være varmt.
Husk at babys hud ikke skal være i direkte sol for længe ad gangen. Husk solhat, meget gerne en der går ned i nakken.
Du kan også selv investere i en stor stråhat, der giver skygge til dig selv og barnet. Nogen bruger en paraply med uv filter.





















Smid tøjet. Hvis det er rigtig varmt, kan det være en god ide at tage så meget tøj af som muligt, både dig selv og barnet. Vi har ofte viklet i ble til baby og bh til mor (godt nok med tøj på underkroppen, hvis nogen skulle blive i tvivl! :-)) Viklen kan dække så meget at man kunne tro det var en trøje.
Husk altid at mærke efter barnets temperatur i nakken.





















Husk at drikke nok vand.
Dette gælder både dig selv og barnet. Tilbyd bryst/flaske/vand ofte.
















Rigtig god fornøjelse i sommervarmen. Jeg håber I alle får en fantastisk sommer, med masser af gode minder og billeder.
Husk I kan følge med på Instagram @baerditbarn og på facebook

Du er også altid velkommen til at sende mig en mail på baerditbarn@gmail.com  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar